Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

TRAŞ’TAN İŞLER ve TUTSAK ESKİŞEHİRSPOR

26.12.2022
A+
A-

Önümde çok enteresan kişilerin bir araya geldiği bir fotoğraf duruyor. Fotoğraf, çeşitli siyasi parti temsilcilerinin tıraş işlerinin yapıldığı Berber dükkanının açılış kurdalesini hep birlikte kestikleri an çekilmiş.
Doğal olan farklı siyasi parti temsilcilerinin bir araya gelmesi.Neticede bir birlerinin düşmanı değiller.Doğal olmayan AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, AK Parti Milletvekili Harun Karacan ve Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar’ın bir araya gelmesi.
Eğer ki diğer milletvekilleri Nabi Avcı ile Emine Nur Günay’da fotoğraf karesinde olmuş olsaydı bu ölümlüleri bir araya getiren Kuaför-berber arkadaşımız 2022 yılının Nobel Barış ödülünün sahibi olurdu.Amiyane tabirle “tıraş dan” bir araya gelmişler.
5 yıldır bir araya gelmeyen aynı partinin milletvekilleri, il ve ilçe yöneticilerinin genel başkanı Reis Bey ‘in Allah yardımcısı olsun.Temennim ve umudum Haziran seçimleri sonrasında AK Partinin akademisyen Milletvekilleri üniversitelerine döner. ikametgahı Eskişehirde olan havalardaki milletvekilide Mars’tan yeryüzüne iner ve ayakları yere değer.

Başka bir tıraş da 16 şirketli Medya ve reklam Baronu Ö.F.D’nin sahibi olduğu ES TV de yapılıyordu.
Tıraşın konusu Eskişehirspor nasıl kurtulur. Kuzuyu yemek için tilkiyle plan yap.Kurtla beraber öldür.. Çobanla birlikte afiyetle mideye atarken,kuzunun sahibi ile yas tut..
Odunpazarı Belediyesinin malını mülkünü ihalesiz, usulsüz almak için plan yap. Belediyeye Eskişehirspor adına dilekçe ver.KURT’la öldür pardon ne dedim ben……. Belediye Başkanı yetkisini aşarak Belediyenin malını-mülkünü usulsüz olarak Vakfa devretsin. Vakıf Sekreteri olarak sadece ve sadece demirbaş değeri bile bugünün parası ile en az 2 milyon lira olan Reklam Üniteleri ni ve elemanlarını gizli kapaklı yangından mal kaçırır gibi 15 Yıllığına üstelik senin olduğu aşikar olan ADARGA’YA 4 Milyon liraya devret.
Sonra Eskişehirsporu kullanarak üstüne çöktüğün Reklam elemanları üzerinden sadece Odunpazarı Belediyesine 25 Milyon fatura kes. Sen keseni doldururken gelirlerinden olan Odunpazarı Belediyesi zarara uğrasın.Gelirlerinin üstüne çöktüğün Eskişehirsporda parasızlıktan kıvransın.

En sonunda sahibi olduğun televizyonda Eskişehir nasıl kurtulur diye program yap.Aklımızla oynuyorlar veya aleni dalga geçiyorlar.
Eskişehirspor’un kurtuluşu çok basit ve kolay.Ö.F.D haksız ve hukuksuz şekilde Eskişehirspor üzerinden 5 yıldır kazandığı Milyonlar ile üstüne çöktüğü reklam elemanlarını Eskişehirspora iade edecek.

Eskişehirspor’un bir kuruş borcu kalmaz. Bana inanmayan MASAK’a sorsun.O Billboardlar üzerinden bugüne kadar ne kadar para kazanmış.

16 Şirketli BRAVDA’ nin sahibi Ö.F.D’nin bunları yapması mümkün değil

Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehirspor’un gelir kaynaklarını sahiplerine iade etmek için geriye hukuk ve adalet kalıyor.

Ondan da benim umudum kalmadı.Aylardır belgeleri ile yazıyoruz. Sayıştay raporlarını kamuoyuna duyuruyoruz….Karşılığı koca bir sessizlik…
Kuzuyu yemek için kurulan tezgahı bozduğumuz için yapılan baskı ve dolaylı göz dağları bize vız gelir.

Ancak kimi namuslu genç arkadaşların gözünün korktuğunu görüyorum.

Korkmayın en uzak köy ölüm olur sizin için.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.