Site Rengi

DOLAR 32,5837
EURO 34,7934
ALTIN 2.507,59
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Fahri Keskin ve Diğerleri

16.10.2021
A+
A-
Kötüye, kötü demekle iyi olunmayacağını biliyorum.Fakat  hiç olmazsa iyi olmak gibi, namuslu ve onurlu yaşamak gibi dertlerimiz var.
Yaşadığımız devran  şeytan taşlamayı asli işimiz haline getirdiği için bizim göremediğimiz hadiseleri,   Eskişehir de medya denilen şeyde ki “ustaların” sayesinde ıskalamıyoruz.
Ben dahil sağda, solda yazan-çizenler, kendi kendilerine sıfat uyduranlar dahil  Eskişehirde ki 3,5 gazeteciden bir  tanesi Vedat Alp olduğu gibi diğer bir tanesi de Hakkı Kutlu’dur.
Bu adamların  yazdıklarını her yerde okuyamazsınız.Eskilerden  Rahmetli Ömer Duru da nefis yazardı, Hasan Pulur tadı vardı köşesinde.
 Biz Yılmaz Hocanın Denizi sevdiğini, Denize girdiğini Ömer Duru’dan öğrendik”Hoca Denizi çok sever”diye yazardı.Onun için bu ustalar bir şey yazıyorsa mutlaka bir nedeni vardır.
Hakkı Kutlu köşesinde AK Parti de  Milletvekilliği yapan Ülker Can hanımın  partisinin içerisine yönelik  yapmış olduğu bir açıklamasının üzerinden yaşanan polemiği kaleme almış.
Mevcut AK Parti Milletvekillerini çoğu zaman  ağır eleştiririz. Bunun nedeni de  her ikisi de hoca v olan Prof.Dr  Nabi Avcı  veProf. Emine Nur Günay  derinlikleri ve  entelektüel yetenekleri üzerinden beklenti içerisinde olmamızdır.
Bunda hocaların ait oldukları dünyaya yakın olduğumuzun etkisi de mevcut. Diğer AK Parti Milletvekili, bence de gölge etmesin üstüne gölge ettirmesin yeter.
Ülker Can Hanımın  açıklamaları  tipik kasaba politikacısı formatın da ve hiç bir  derinliği yok.Derinliği olmayan açıklamanın içeriğin de polemiğe neden olan kısım   “Harun Karacan, ben, Fahri Keskin ve Salih Koca hizmet ettik”……..
Öncelikle Ülker Hanım kesinlikle Allah’ın çok sevdiği bir kişi, Allah ona da Kazım Kurt ile  Fatih Terim bahtı ve şansı  vermiş.
Bunlara her zaman büyük ikramiye çıkar.Eskişehirde AK Partide kim milletvekilliği yapabilir diye sorulmuş olsaydı   partisinde ilk 1000’e, Eskişehirde de ilk 10.000’e giremezdi.
Hasbelkader milletvekili oldu geçti ve gitti.Ülker Hanım Milletvekilliği yaptığı dönem de ne gibi icraat yapmış muamma. İcraati bırakın Eskişehirde yaşayan sıradan insanların ve kendi partisine oy verenlerin yüzde 90’nına  Ülker Can ismini sorsak o kim derler.
Bu kriterlere kendisinin milletvekili listesinde yer aldığı ve milletvekilliği yapmış olduğu dönem de dahildir. Hakkını yemeyelim, dönemini adını hiç şaibeye bulaştırmadan bitirdi. Geldi ve gitti hepsi bu kadar.
Fazlası varsa özür dilemeye hazırım. Ülker Hanım kendisinin yanına koyduğu isimlerden 
Fahri Keskinin yaptığını eğer bir CHP  Milletvekili yapmış olsaydı  heykelini dikerler üstüne de her gün Halk TV de örnek gösterirlerdi.
Fahri Keskin Milletvekilliği maaşının bir kuruşuna dahi dokunmadan, üstüne de cebinden memleketine okul yaptıran bir insan oğlu insan.
Onun bu klas ve onurlu  hareketi herşeye bedel. Ülker Hanımın hizmet ettik diye isimlerini zikrettiği diğer milletvekilleri Harun Karacan ve Salih Koca.
Salih Koca Milletvekilliği zamanında çok eleştirildi fakat insanlar onun yerine gelen Harun Karacan’ın Milletvekilliğini  görünce ve tanıyınca Salih Koca’yı mumla aradılar.
 Ülker Hanımın yaptığı açıklama da “kendinde keramet bulanların” deyimine bende katılıyorum.Eskişehir de bütün siyasi partilerde kimse kendinde keramet bulmasın.Bir istisna hariç sezarın hakkı sezara. Eskişehir de Yılmaz Hoca hariç siyaset yapan ve yapmış herkes partisi olmadan bir hiçtir. Özellikle lider partisi olan AK Partide. Ak Parti de Milletvekilliği, Belediye Başkanlığı ve seçimle gelinen her makama oturan herkes Tayyip Erdoğan  sayesinde bir şey olmuştur.
Beni halk seçti diyen varsa çok gülerim.
Türkiyede parti içi demokrasi mi var… Liderler atama yapar halkta bu atamayı onaylar bizde buna seçim der kendimizi avuturuz. İşin realitesi ve mantığı bu kadar basit. Ben yaptım, o yapmadı gibi çocukca kaprislere gerek yok.Varlık nedeni Tayyip Bey olanlardan beklenen, dönemlerin de imkan çıktığında Eskişehir lehine kullanmaları,   kendisinin ve çevresinin  şımarıklık yapmamaları nihayetin de dönemlerini temiz bir şekilde tamamlamaları.
 
Fahri Keskin gibi milletvekili maaşınıza dokunmadan okul yaptırdınız mı???(Fahri Keskin’in  armutu da keşke  dibine düşmüş olsaydı). …
Hayır.Eskişehir de  varlıklı olan tek milletvekili  Fahri Keskin mi??? Ondan dolayı Eskişehir de AK Parti de Milletvekilliği yapanlardan beklenenler bellidir…. Nabi Hocanın dediği gibi Eskişehir’e yapılan herşey Tayyib Beyin vizyon ve ön açması sayesinde olmuştur.Kimse kendisinde  keramet aramasın.
AK Partide Milletvekilliği, Belediye Başkanlığı vs vs vs yapanlara hiç kimsenin vefa borcu yoktur aksine bunların Tayyip Beye, partilerine ve kendi seçmenlerine vefa borcu vardır.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.