Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

YAPAMAYANLAR GİTSİN

14.03.2023
A+
A-

Sabah Gazetesinin köşe yazarlarından Melih Altınok, çok kısa süren Eskişehir ziyareti sonrası izlenimlerini köşesine aktarmış.İki yıldır bu köşede AK Parti Eskişehir Milletvekillerinin “Yetersizlik” ve “Etkisizlikleri” ile ilgili yazdıklarımı Melih Altıok bir köşe yazısına sığdırmış. Bu satırlar Melih Altınok’un köşesinden ” AK Parti’li Milletvekillerinin adını bile bilen yok. Hatırlayanlar da kendilerinden epeydir haber alınamadığından yakınıyorlar.

Bir tek sohbetlerde ara sıra 3. dönemini dolduran Nabi Avcı’nın adı “Akademisyen Kişiliğiyle” geçiyor, o kadar.Özetle, dün mesaisini yine deprem bölgesine geçiren Erdoğan bu seçimde Eskişehir’de de yine tek başına yarışacak. “Melih Altıok AK Parti Eskişehir  Milletvekillerinden epeydir haber alınamadığını yazarken;Bizim onları Mars Gezegenine Milletvekili olarak seçtiğimiz atlamış.

Gazetecinin Eskişehir analizdende anlaşılıyor ki Eskişehir AK Parti Milletvekillerinin “Yetersiz ve etkisizliklerini” görmek için çok zeki olmanıza, derin siyasi öngörülere sahip olmanız gerekmiyor.Zaten bende çok akıllı ve bravdada yazan çizen trol ile troliçeler gibi herbokolok değilim.

Sayın Milletvekillerini ne tanırım nede kendileri ile bir işim oldu.İşimiz ve derdimiz “Vatan” ….. Sadece gören gözlerim ve vicdanım var.

Reis Bey bu sefer maalesef tek başına yarışmayacak.İki dönem üst üste milletvekilliği yapan Nabi Avcı,E.Nur Günay ve Harun Karacan’ın bıraktığı enkazda onun sırtında olacak.

Akt Parti’nin hiç bir noktada yanlış yapma lüksünün kalmadığı bu dönemde eğer mevcut milletvekilleri tekrar Eskişehire dayatılır ise sonuç çok trajik olur.

Bir dost…….

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.