Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Bir Ucunda TİP Bir Ucunda İP Yine Yenilmedi TAYYİP

16.05.2023
A+
A-

Seçim sürecinde Reis Bey’in karşısında ancak siyaset ve toplum mühendislerinin eseri olabilecek bir blok vardı. Bu skalanın bir ucunu TİP diğer ucunu İP tutuyordu.Ortalarında güya siyasal İslamcılar,sağ ve sol liberaller, Reis Bey’in kapının önüne koyduğu siyaset eskileri ile bilumum şarkıcı, türkücü ve artist. Selahattin, kürtçü faşistler,Kılıçdaroğlu’nun reklam olmasın diye ağzına almadığı pkk-kck, Ypg-Sdg, Mlkp, dhkpc,SİP, TKP, Kandilin papazları, Almanya,İngiltere, ABD ile onların ajanı fetullahın vatansız sızıntılarına uzanan bir yelpaze.

Ama Reis Bey’i esas yoran yine kendi parti içerisindekiler. Milletvekili listeleri… Eskişehirde bir önceki Milletvekillerinin bıraktığı enkaz ile  teşkilatlar.Bir partinin en dinamik gücü olan kadınlar ve gençler Maalesef Eskişehirde en zayıf yanına dönüşmüş.Bunun nedenleri ile kalibre ve kalite sorunu hakkında görüşlerimi 28 Mayıs sonrasına bırakıyorum.

Ancak……   Seçim günü tam Tepebaşı ve Odunpazarı bölgesinde 6 farklı mahallede 21 okula gittim.Her okula girdiğiniz an tek tip aynı kokart kullanan CHP temsilcileri ile karşılaşıyorsunuz. Sınıfların önünde yine aynı kokartları taşıyan genç kadın ve erkekler.

Chp’liler gibi aynı kokart taşıyan AK Parti’li genç kadın ve erkek görmedim.AK Parti seçim psikolojisinin üstünlüğünü seçim başlamadan kaybetmiş.

Seçim sandıklarında Vişnelik Mahallesinde bulunan bir okulda AK Parti’li olduğunu anladığım bir temsilcinin etrafını saran onlarca CHP temsilcilerinin arasında tek başına isyanına şahit oldum.Kendisi ile tanıştım. Genç bir Avukat. AK Parti adına üç okulun temsilciliğini üstlenmiş. Yanınızda kimse yok mu dediğimde güldü “Sadece ben varım, ama sorun yok hallediyorum” dedi. Cesaret farklı bir şey…..

Herkes sinmiş,ürkmüş. Onlarda suç bulmuyorum. Arkanızda kimse olmaz ise siner ve korkarsınız…… Atı alan Üsküdar’ı geçmiş ilerleyen saatlerde AK Parti üyelerine oy verdiğiniz sandıklara geri dönün diye mesaj çekiyor……

Muhtemel 28 Mayıs sonrası hiç bir şey eskisi için olmayacak. O tarih hesap kesim tarihi…. Ama 28 Mayıs için 14 Mayıs günü yapılan yanlışlardan ders alındı mı????? Seçim sandıkta kazanılır. 28 Mayıs günü yapılacak seçim de sandık güvenliğinin sağlanması için kurumsal kimlik taşıyan AK Parti teşkilatlarının tekrar reorganize olması mutlak şarttır.

Partiniz adına sandığa oturacak,müşahitlik yapacak insanları rastgele seçemezsiniz. Sandık güvenliği, görevli isimlerini seçim kuruluna yazmak ile bitmiyor. Bunlara eğitim ve destek vermek zorundasınız.

Hiç kimsenin boyu gölgesi kadar değildir.Hiç kimse kendi gölgesini boyu zannetmesin….. Tanınırlıklarını, siyasi kariyerlerini, gördükleri itibarı Reis Beye ve partisine borçlu eski yeni milletvekillerini, il ve ilçe başkanlarını, eski-yeni meclis üyelerini göreve davet ediyorum. Görev derken seçim günü parti binasında masa başında çay-kahve, kuru pasta yemek-içmek olarak değerlendirmiyorum.

Reis Bey sayesinde iktidar güneşinden ve gölgesinden faydalan herkesin borcunu ödeme günü 28 Mayıs tarihidir.

AK Partinin en üst yönetim organı olan MKYK üyesi Burhan Sakallı’yı Reis Bey’i temsilen işin başına geçmesi için göreve davet ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.