Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Nebi Hatipoğlu ve Kazım Kurt

10.11.2023
A+
A-

Nebi Hatipoğlu şahsına münhasır denilen insanlardandır.Son derece hırslı,agresif,cesur,başına buyruk ve fütursuzdur.Hayat motivasyonu çok farklıdır.Mesela kaç insan reklamın,itibarın paranın bol olduğu Süper Lige çıkan bir takımın başkanlığını bırakır.Ama o bıraktı.. Nebi Hatipoğlu düz ve pragmatisttir aklında ne varsa onu konuşur. Bu satırlar Nebi Hatipoğlu İyi Partinin Milletvekili olduğu dört Ağustos 2023 tarihli yazıdan.

Nebi Hatipoğlu dün,o gün,bugün hep aynı kişi.Düz, hırslı,agresif,cesur,başına buyruk, aklından geçirdiğini hesap-kitap yapmadan söylemeye devam ediyor.Nebi Hatipoğlu siyasette tecrübe sahibi olmamasına rağmen; seçim dönemi içerisinde sahada gördükleri sonrası seçim zamanında CHP-İyi parti ittifakının yapaylığını ve yanlışlığını her yerde açıkca ifade etmeye başladı.Ankara’dan ittifaka zarar verecek söylemlerde bulunmaması için ricada bulunulduğu için basına karşı konuşmadı ama fikrini her yerde söylemekten çekinmedi.

Seçim arkasından her ortamda dile getirdiği; İyiparti-CHP ittifakının yanlışlığını ve İyi Parti’nin kendisini konumlandırdığı yerin yanlış olduğunu görüşünü basın önünde kamuoyuna açık açık deklare etti. İlk baştan itibaren sağ partilerin ittifak yapmasını isteyen Nebi Hatipoğlu, İyi Partinin sağ partilerin ittifakına katılmayacağı iradesi üzerine kendisi ittifaka katıldı.

Ben Nebi Hatipoğlu’nun Avukatı değilim fakat dezenformasyondan ve yalandan bıktım.Onun, İYİ Parti’den Milletvekili adayı olmasının kesinleştiği 24 Mart 2023 tarihli resmi gazete yayınlanan yatırım teşvik belgesini yeni gibi sunuyorlar.Sunanlarda bu memlekete beş kuruş faydası olmayan tipler.

Eskişehir de Nebi Hatipoğlu’nun tavrı ve tercihi ile ilgili olumsuz eleştiriler getirenler içerisinde ki Odunpazarı Belediye Başkanı Nebi Hatipoğlu’nu kast ederek “Tepe tepe kullanın”ifadelerini kullanmış.

Kazım Kurt CHP’den atıldığı günlerde,DSP’den Belediye Meclis Üyesi olmak için DSP’ye geçtiğinde,DSP’liler onu “Tepe tepe mi kullandı“….

Askerliğin askerlik gibi olduğu günlerde, Eskişehirlilere her zaman ayrıcalıklı davranılırdı.Bunun nedeni Eskişehirde yetişmiş; 20 yaşında ki çocuk saygıyı,oturmayı -kalkmayı,konuşmayı ve hitap etmeyi bildiği için her rütbede ki komutanın gözdesi olurdu.

Eskişehirde doğan,büyüyen 66 yaşında ki Kazım Kurt’a bir şeyler oldu.Eskişehir’li olmayan ve Eskişehir kültürüne uzak,yanından ve dibinden ayırmadığı.CHP’li meclis üyesinden köşe yazanına kadar ona buna laf yetiştiren, sokakta kadın döven,meyhanede gazetecilere sataşan özel kalem müdürünü mü,yoksa yanında ki başka tipleri mi rol model alıyor bilmiyorum.Ama üslup konusunda bir sıkıntısı var…

Bravda da “Bize niye reklam vermiyorsun” diye Tepebaşı Belediye Başkanına mektuplar yazan bir köşe yazanı var.Şimdi de kafayı Nebi Hatipoğlu’na takmış.Nebi Hatipoğlu bu yazıyı okur mu okumaz mı bilmiyorum ama okuyan birileri lütfen iletsin.Reklam istiyorlar onun için teneke çalıp duruyorlar.Nebi Bey versin şu reklamı da bizide teneke sesinden kurtarsın…..

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.