Site Rengi

DOLAR 32,5112
EURO 34,8606
ALTIN 2.435,77
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

Adarga Sinan Özeçoglu ve Celalettin Kesikbaş Üçlemi

13.07.2023
A+
A-

Dün, “Hukuk ve Hukuk Devleti”ni ağzından düşürmeyen Odunpazarı Belediyesinin hukukçu Başkanı Kazım Kurt’un sayıştay raporlarında geçtiği üzere “Usulsüz” işlemini yazdık.Zincirleme hukuk cinayetlerinin arkasından ;Belediyeleri idari yönden denetleyen İçişleri Bakanlığına bağlı Kaymakamlığa Belediye meclis kararını onaylanması için gönderiyorlar.Daha sonra Kaymakamlık tarafından onaylanan maddelere ekleme yapıyorlar.Yaptıkları hukuksuz eklemelere atıf yaparak kamunun malını,mülkünü ihalesiz devrediyorlar. Yemin ediyorum büyük cesaret…. Büyük skandal ve ağır hukuk ihlali.

Anayasa’nın 127/5. maddesi, merkezi yönetimin, yerel yönetimler üzerinde kanunda belirtilen esas ve usuller dairesinde idari vesayet yetkisine sahip olduğu belirtmektedir…………Merkezi yönetimi,Eskişehir Valiliğini ve Odunpazarı Kaymakamlığını ağır hukuk ihlallerine karşı, Anayasayanın kendilerine verdiği görev ve talimatlara uymaya davet ediyorum.Sahipsiz kent de devleti yönetenler ile hukuku tesis etmekle yükümlü olanlar “Hukuk”a sahip çıkana kadar tekrar tekrar yazacağız.

Eskişehirspor’un geleceğinin karartıldığı protokolde imzası olan dönemin Klüp Başkanı Sayın Sinan Özeçoglu’na tek soru soruyorum.

Büyük gelir kaynağı olan Reklam Üniteleri kendi şirketine ait olsa ve bunları kiralamak istese.Aynı Eskişehirspor’un malını kiraladığı şartlar altında,sadece bir ay önce kurulan bir şirkete 15 yıllığına hiç bir artış olmadan sabit 4 milyon liraya kiraya verirmiydi………..

Evet diyorsa Eskişehir Spor Vakfı ile ADARGA arasında yapılan sözleşmeyi herkes okusun diye 10 gün yayınlayacağız.Kim olursanız olun. Yol yürüdüğünüz insanları doğru seçmezseniz,sonuçlarına da katlanırsınız….

Bügünlerde ki Eskişehirin gözde ismi Celalettin Kesikbaş’ın rahmetli amcası Aliman Ağa sağlığında sevilir,sayılır,büyük hürmet ve itibar görürdü.Ağa özü,sözü bir sağlam adamdı.Son söyleyeceğimi ilk söyleyeyim.Siyasi ikbal arayan Sayın Celalettin Kesikbaş’a amcasını örnek almasını öneriyorum. Özünüz ve sözünüz bir olsun.Her yere mavi boncuk dağıtırsanız “Mavi boncuklarınız”biter..

Acizane başka tavsiyem “Bürokrat”dan siyasetçi olmaz.Özellikle eski Vali’lerden hiç olmaz.

En son Sinan Özeçoğlu’na bakın ve örnek alın.Yanlış yol arkadaşı seçerseniz,yanlış işlerin altına imza atar;Mevcut Başkanın dediği gibi “Eskişehirsporun geleceğini karartırsınız.

Odunpazarı Belediyesi’ni yöneten hukukçu Başkanı’nın imza attığı sözleşmeye bir bakın.Aklınız,havsalanız almaz…Hukuka ve sisteme inancınız sarsılır.

Sizi de aynı yolda görüyorum.Yolunuzu ve yoldaşınızı iyi seçin.Seçmezseniz bir gün sizin önünüze de imza atacağınız bir sözleşmeyi mutlaka koyacaklardır…..

Tekrardan Amcanız Aliman Ağanın ruhu şâd olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.