Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Beylikova’dan Odunpazarı’na Koşan bir Atom Karınca

08.12.2023
A+
A-

Yerel Seçimlerde artık Aday adaylarının kulaktan kulağa söylendiği günler geride kaldı ve birçok isim “ben de varım” diyerek Aday adaylığını açıkladı. Bazı önemli isimler hariç.Önemli diyoruz çünkü aslında bazı isimler birçok isimden bile daha önce anılıyor ve kesin gözüyle bakılıyor. Bunlardan birisi Beylikova Belediye başkanı Özkan Alp….

Beylikova’da ve Eskişehir Merkezde de ciddi bir kitlesi olan Özkan Alp şimdilik fikrini ve niyetini beyan etmese de AK Parti Genel Merkezinin kararını  bekliyor. Özkan Alp, Odunpazarı Belediyesi için muhtemel bir aday , Aslen Sivrihisar’lı olan,Alpu,Mihalıççık ve Odunpazarı bölgesinde  bir çok  mahallede ticareti  olan ÖzkanAlp’in,kardeşi Özgür Alp Ticaret Odası Başkanvekili ,Sadece Odunpazarı bölgesinde  oturan Beylikova,Sivrihisar, Alpu ve Mihalıççık  kütüğüne kayıtlı 150 bin hemşehrimiz var  ve Özkan Başkan network’unda binlerce isimle birebir iletişim  kurabiliyor. 

Özkan Alp ismini öne çıkaran gecmişteki birçok proje var.Bunlardan en önemlisi 2021 yılında Porsuk çayından Beylikova’ nın Su depolama alanına tam dokuz kilometre hat çekilmesi çalışması ile,

Ekolojik denge düşünülerek,Tarım ve Hayvancılığın desteklenmesi amacı ile Baraj oluşturması.

Bu çalışma ile Beylikova da iki yılda bir ekilen topraklar yılda iki kez ekilebilir verimliliğe ulaştı.Ve tamamen kapalı sistem ile sulanan arazi toplamda tam 23.000 dönüm.

Daha önce ilçede yetişmeyen mısır, pancar, Domates vs.gibi birçok Tarım ürünü üretilebilir duruma geldi. 

Ve Tarımdan elde edilen gelir tan on kat arttı.

Özkan Alp in proje başarıları ile sadece Beylikova’ lılardan değil, Eskişehir’ lilerden de oluşmuş bir kitlesi olduğu biliniyor.

Süreç ilerlerken bu isim daha belirlinleşirmi bilinmez ama neticede ortada büyük başarılar var.

Siz bakmayın ,öyle cüsseli, heybetli görünüşüne, iş çözümlemede ve pratiğe  geçirmede hızına erişmek her babayiğidin  harcı  değil, her telefona  çıkan,  birçok  gönüle giren, Makam odasının  kapısı hiç kapanmayan, Proje ve hizmet üretmede adeta  bir Atom Karınca….

Özkan Alp ismi Odunpazarı bölgesinde  şimdiden bir heyecan oluşturmuş…..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.