Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 17°C
Sal 21°C

BİR UÇTA TİP BİR UÇTA İP

11.05.2023
A+
A-

ABD’de orijinli düşünce kuruluşları zengin enerji kaynaklarının bulunduğu Ortadoğu ve mezapotamya bölgesini “SYRIANA” olarak tanımlar. Dünya siyasetinde enerjinin önemini anlamak için Goorge Cooleney’in başrolünde yer aldığı “SYRIANA” filmini izlemenizi öneririm.

ABD ve Avrupanın Ortadoğu’da döktüğü kanın, Afrika’daki sömürgeciliğinin,kuzeyimizde Rusya ile Ukraynayı gırtlak gırtlağa getirmesinin, Libya ve Mısırdaki Arap Baharının bütün nedeni “Enerji”dir.

Bugün denizlerimizde ve topraklarımızda sahibi olduğumuz”Enerji” yüzünden ABD’nin hedefindeyiz. Türkiyenin doğusunda bulunan dağlarda alan hakimiyetini 40 yıl sonra ele geçiren Türk Devletinin bulduğu enerji yatakları faşist cani Pkknın varlığının nedenini ortaya koyuyor.ABD’nin amacı uydusu pyd/ypg/pkk yolu ile Suriyenin petrolüne nasıl çöktü ise Türk topraklarındaki enerji kaynaklarının üstüne it çakal sürüsünü kullanarak çökmek.

ABD ajanı don koklayıcı fetullahçıların Türk Deniz Kuvvetlerinine kumpas kurmasının nedeni Amiraller Cem Güldeniz ve Cihat Yaycı”nın ” Mavi Vatan” doktrinidir.Çünkü Türk Mavi Vatanı emperyalist ABD’nin menfaatlerine hançer gibi saplanıyor.

Türk topraklarının doğusu ve sulardaki Mavi Vatan Türkiyenin bekası ve kırmızı çizgisidir.

Bugün pkk nın legal kanadı açık açık Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyor.”Başkan aponun heykelini dikeceğiz diyen Selahattin Demirdaş hapishaneden Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verin diye mektup yazıyor. Ekrem İmamoğlunun karısı Van’da zafer işareti yapıyor, ABD’nin adamı AKP’li Ahmet Davutoğlu onu destekliyor,kafayı “Türk” lüğe takan Davoscu Ali Babacan onu destekliyor.

Vatansız, ahlaksız, herkese kumpas kuran fetullahın don koklayan alçakları ile onların sahibi ABD ve Avrupa’da Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyor.

Biz Recep Tayyip Erdoğan’ı gözü kaşı için desteklemiyoruz.

Bir uçta TİP diğer uçta İP. Bir de Ortada eski AKPli fırıldaklar, siyasal İslamcılar, kürtçü faşistler, sol liberaller, sağ liberaller, fetullahın uşakları vs vs vs vs hepsi bir olmuş Reis Beyin karşısında saf tutmuş ise bizimde her türlü kırgınlığı ve haklı çekincelerimizi bir tarafa bırakarak Reis Bey’in arkasında saf tutmamız elzem olmuştur.

Hatta AK Parti içerisinde ki AKP’li fırıldakları bile kenara bırakıyoruz.

Türkiyenin doğusunda yaptıkları mitinglerde kürtçü faşistlerlere şirin gözükmek için zafer işareti yap, dön batıya biz Atatürkçüyüz……

Rahmetli Erbakanın dediği gibi “Hadi oradan, hadi oradan” 

Not:İyip’in adayı İdris Nebi Hatipoğlu “Ülkücü duayenler beni destekleyecek” demiş. O duayenler kim ise Nebi Beyi kandırmışlar.Onlar Ülkücü değil olsa olsa türkücüdür.Çünkü Ülkücülerin evi, yuvası Milliyetçi Hareket Partisidir.

Siyaset borsa işlerine benzemez……..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.