Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Erhan Erden (Setgazi)* ye Hayırlı Olsun

11.01.2024
A+
A-

Yöresel şiveyle Sedigazi yada Setgazi’ olarak tabir edilen Seyitgazi’ de görev yaparken (yaklaşık onyedi yıl) Seyitgazi eski Ziraat Odası Başkanlarından ve Beykışla( Çengiş) Muhtarlarından Rahmetli Remzi Erden abimiz, seçim ve sayımda olsun artık tesadüf mü, onun sayesinde midir nedir hep onun köyü Beykışla’ da görev yaptık.Şaka bir yana hep bizi isterdi. Bizde Beykışla görevi isterdik.Eee onunda etkisi vardı muhakkak bunda.Bu yıllar 1986-2005 arası.

Şimdiki Seyitgazi Ziraat Odası Başkanı ve Seyitgazi Muhtarlar Derneği Başkanı sayın kardeşim Erhan Erden o zamanlar elbette ki çok küçüktü.

Daha sonra onunla face’de arkadaş olduk.Henüz askeri  görevi devam etmekteydi. Çalıştı çabaladı ve babası Rahmetli Remzi abinin de çizdiği siyasi ve sosyal yoldan ilerledi ve o da babası gibi aynı görevlere geldi.

Bu her insana nasip olacak erdemlerden olmayıp tesadüfte değildir.

Gene de yazıyorum.Elbette o da babası rahmetli Remzi abi gibi Erdemli bir insan ki bu Erden soyadı ona çok yakışıyor.

Bazı şeyler siyasetin üstündedir.

Elbette ki o da önemlidir.

Ama bana bu yazıyı yazdıran eski ve güzel anılardır.

Yani insan olmak en büyük erdemdir. Erden bugün MHP Seyitgazi Belediye Başkan Adayı ,galiba AK Parti’de onu destekliyor

Bugün sağolsun Erhan Erden Başkan o güzel günlerin hatırına ve bu günün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olması dolayısıyla telefon etti ve Yenikent’ de buluştuk.

Öncelikle hediyesine çok çok teşekkürler.

Ayrıca babası rahmetli abim Remzi Erden’ i de saygıyla ve rahmetle anıyorum.

İyi ki varsın güzel yürekli kardeşim.

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.