Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

HERŞEYE GÖZÜMÜZÜ KAPATACAK DEĞİLİZ

02.02.2023
A+
A-

Dün olduğu gibi bugün de aynı düşüncedeyim.Hatta daha önce HDP’yi “kürt siyasal hareketinin temsilcisi” ilan eden,en son Diyarbakır’da “Silahlar susmalı”diyen Meral Akşener ile Anayasadan Türklüğü çıkaracağız diyen Ali Babacan’ın adamlarını gördükten sonra Reis Bey’in Türk Devletinin bekası için Devletin başında durması gerektiğine inancım daha da arttı.

Benim Reis Bey’in Türk Devletinin başında kalmasını istemem temenniden öteye gidemez. Siyasi elitlerin doğru seçimler yapması gerekiyor.İnşallah Reis Bey’in kimseyi sırtında taşıma lüksü olmadığı gibi bilakis Reis Bey sayesinde makam, şan, şöhret, para sahibi olanların vefalarını gösterme zamanı olduğunu bu elitler biliyordur.

Ülkenin geleceğinden bahsederken,Eskişehir’de her şeye gözümüzü kapatacak kadar kimsenin esareti altında olmadığımızın notunu düşelim.Eklemek isterim ki AK Parti içerisindeki AKP’li fırıldakların,doymayan yamyamlarının,bürokraside o makamdan bu makama zıp zıp gezen çekirgeler ile üniversitelerde kariyer yapanların, milletvekillerinin çoluklarının, çocuklarının, kayınlarının, kardeşlerinin, sendika ağalarının koltuklarının bekasının bekçisi değiliz.

AK Parti iktidara devam etmek istiyorsa, ister teşkilatta görev alsın isterse milletvekili olsun, kendilerini putlaştıran güç ve kibir abidelerini mutlaka tasfiye etmek zorunda…
AK Parti’nin ilk tasfiye etmesi gerekenlerde 2015 Kasımdan bugüne teşkilata,insanlara uzak mutlu mesut tatlı hayat yaşayan mevcut milletvekilleri.
En vahim ve acısı ne Nabi Avcı ne Emine Günay özellikle Harun Karacan’ın bu durumdan asla rahatsız olmamaları. Allah Eskişehir’e bir daha Harun Karacan felaketi yaşatmasın.

Kendisi emin olsun milletvekilliği sona erdiğinde eğer ki Eskişehirde yaşarsa sokakta verdiği selamını alan insan bulamayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.