Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Kim Daha İyi Yağ Çeker !

22.03.2024
A+
A-

Bizim her yazdığımızın altına “Kaç para aldınız”diye yazan troller muhakkak Belediyeler de çalışıyordur özür dilerim maaş alıyordur ya da besleniyordur..Dertleri büyük..Belediyeler elden giderse işe gitmeden kim kime para verir..İstediğiniz eleştiriyi yapabilirsiniz fakat aldığınız maaşın 3-4 katı maaş alan, bir birine akraba olanlar konforunu kaybedecek diye kendinizi riske atmayın. Sonra hakaret ettiğiniz için adliyede karşılaştığımızda ağlamayacaksınız..Cebinizde ki 50-60 bin lira fazla geliyorsa devam edin.. 

Sevgili troller biz sizin deyimi ile “AKP ve MHP yandaşıyız.” Biz Eskişehir’de Belediyelerden fonlananlar gibi yandaşı olduğumuz “AKP ve MHP”den para almayız..Biz parasız onlar paralı yandaş…. Kimin,kimden ne için kaç para istediğini rakam rakam yazabiliriz de para istenenler kişilere açıklanmasını istemedikleri için ayıp olur..

Kiminin eşi,kiminin çocuğunun çalıştığı Belediye’nin Başkanları hakkında okurken midemin bulandığı yazılar görüyorum….Yinede isteyen,istediğini destekleyebilir..Kimsenin alış-verişi hiç kimseyi ilgilendirmez.Ancak hiç kimse “Ahlak ve etik” satmasın…Yap işini arkadaşım..Yağla babam yağla…

Vıcık vıcık yağlamalar ile Belediye Başkanlarını Ortadoğu ve Balkanları en başarılı Başkanları ilan etmeniz yetmez..Mars’a çıkarın…

Bir köşe yazısı dikkatimi çekti.. Başlık “MHP”nin ESKİ KURMAYLARINDAN ÜNLÜCE’ye TAM DESTEK” CHP’nin Büyükşehir adayı Ayşe Ünlüce’nin “Kent uzlaşması”çağrısına MHP eski yöneticilerinden cevap gelmiş!!!

MHP’li eski başkanlar Hayri Önder ve Ahmet Vural; ‘‘Partiler üstü düşünmek zorundayız’’ diyerek, “Cumhuriyet kadını Ayşe Ünlüce’yi desteklemeyi milli bir görev biliyoruz” demişler..

Hangi birini düzelteyim…

Hayri Önder ve Ahmet Vural MHP’den istifa ettiler. Hayri Önder nereye gitti bilmiyorum…Ekleyeyim Hayri Önder köşeyi yazanın öz dayısı..

Diğer destekçi Ahmet Vural;Parti üyesi olmadan Belediye Meclis üyesi olunamayacağına göre zaten CHP üyesi..

Köşeyi yazan diyor ki “Eskişehir kamplaştı” Kamplaştıran kim ???? Ayşe Ünlüce’yi yukarı çıkarmak,övmek,parlatmak için “Cumhuriyet kadını” tanımlamasını yapan kimse odur…

Nebi Hatipoğlu Cumhuriyet erkeği değil mi..Eşi hanımefendi Cumhuriyet kadını değil mi?? Ellerinde hiç bir şey kalmadı yine yeniden Aziz Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet’e sığındılar…

Bu köşe yazanı, “Eskişehiri tarikatlara teslim etmeyeceğiz”diyen Chp’nin İl Başkanı ile aynı popülasyondan ….Talat Yalaz zehiri attı çekildi..Ahmet Ataç Başkanına:

“Süleymancılık Cemaate Adanmış 40 Yıllık Hüsran”kitabında neler yazılmış..Bir takım cemaat ve vakıflara sponsor oldun mu? 1030 km öteye otobüs gönderdin mi? Fakir fukaranın parasını onlara mı yedirdin diye soramadı galiba…

Diğer yandan kendilerine hakaret eden,aşağılayan, hor gören kafadan sponsorluk alanları,otobüs isteyenleri de anlayamıyorum….

Sıkıştılar mı Cumhuriyet ve Aziz Atatürk..Cumhuriyet ve Başbuğ Mustafa Kemal Paşa Hazretleri babanızın tapulu malı mı…

Partiden istifa etmişsiniz..Gittiğiniz yerde Meclis Üyesi olmuşsunuz.ESKİ adına alt tarafı “İcra takibi”yapacak yüzlerce Avukat arasından seçilen bir kişi olarak,vekalet ücreti alabileceğiniz yüzlerce dosyanın sahibi olmuşsunuz..Yetmedi mi MHP üzerinden kazanılan itibar,para..

Milliyetçi Hareket Partisinde isim ve ünvan yapıp başka partilere gidenler;ne de çok seviyorlar “Eski MHP’li” demeyi..

Gittikleri yeni yerden utananlar eski yerleri ile kendilerini tanıtırlar..Yeni yerinizden utanıyorsanız ayrılırsınız..Bir de “Ülkücüyüm” diyenler var…Ülkücülüğün patenti Milliyetçi Hareket Partisindedir..Milliyetçi Hareketin içerisinde olmayan hiç kimse Ülkücü olamaz..Olsa olsa gittikleri yerde makam ve para kapmak isteyen “Türkücü” olur..

Artık düşün yakamızdan..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.