Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Dimyat’a Prince Giderken Sivrihisar’daki Bulgurdan olmayasınız

27.06.2023
A+
A-

Eskişehirspor’u kullanarak,hülle ile Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleri’nin Reklam ünitelerinin üstüne resmen çöken 16 şirketli BRAVDA’nın sahibi Ö.F.D’nin keyfi yerindedir.Üstüne çöktükleri ile Eskişehir’in her yerine doldurduğu Billbordlarını “Artist Belediye Başkanları”nın resimleri kapatmış….Kafanızı nereye çevirseniz,

Yılmaz Hocanın 1838 yılından kalma fotoğrafı,Ataç’ın yüzüne ameliyat ile monte edilmiş gibi duran gülen yüzü ile Kazım Kurt’un bilboardların yarısını kaplayan yarım bedeni ile göz göze geliyorsunuz. Adamlar Belediye Başkanı mı yoksa yeni başlayacak dizinin başrol oyuncusu mu belli değil…..O Reklam paralarını ödeyen Belediyelerin mini minnacık logoları da sponsor görevini üstlenmiş.

Artist Başkanlar” kervanına Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’de katılmış.Hafif kirli sakal ve beyaz gömlek ile tamamlanmış mizanpaj çalışmasının ürünü olan fotoğrafları  16 Şirketli Ö.F.D’nin Billboardlarında yerini almış.Zannedersiniz, Sivrihisar da çekilen “Gönül Dağı” başrol oyuncusu üzerinden dizisinin tanıtımı yapıyor.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü Bey’in Eskişehir merkezinde ki proaktif reklam çalışmalarının tek bir çıkarımı var.Pahalı organizasyonlar ile Sivrihisar Belediyesi’nin kaynaklarını, Sivrihisar’ın adını duyurmaktan ziyade kendi tanıtımına yatırım olarak kullanmış ki kendisini Eskişehir’e lanse etmeye çalışıyor

Hamid Yüzügüllü’nün, deli-divane olduğu “Odunpazarı Belediye Başkanlığı adaylığı” ihtirası aklını felç etmiş.Ak Partili Hamit Yüzügüllü kendisinin tanıtım çalışmasını üstlenen,Sivrihisar Belediyesinin kaynaklarını aktardığı Ö.F.D’nin sahibi olduğu 16 şirketli BRAVDA’nın kendisini amacına ulaştıracağına inanmaya devam etsin…..

İki dönemdir Belediye Başkanlığı yapmasına rağmen BRAVDA’nın ne olduğunu bilmeyen Hamid Yüzügüllü için o şeyin kısa bir içerik tanımlasını yapayım.

Belediye resmi ajansı gibi çalışan BRAVDA’nın ana organını özgürün basını oluşturur.Onun sahibi,kendisinin reklam ve piar çalısması karşılığında Belediyenin kaynaklarını aktardığı Ö.F.D’dir.

BRAVDA’nın bileşenleri CHP’li Belediyelere bağımlı ve bağlı olduklarından dolayı CHP ve Belediyeler aleyhinde tek kelime yazamazlar,öyle bir düşünceden men edilmişlerdir.Aynı zamanda gönülden de bağlıdırlar.BRAVDA,eski TİKKO’cusu ve Halkın Kurtuluşundan. Yeni EMEP’lisi,Hdplisi,TKP’lisi,TİP’lisi, Kürtçüsu hepsi,

Selahattin gönüllüsü her türlü fraksiyon barındırır.Chp’nin yayın organı Halk TV yorumcuları bile bunlar kadar fanatik değildir.

Tahminim Hamid Yüzügüllü Bey’e Billboard ve CLP çalışmasının yanında seçip beğeneceği bir köşe yazanından pohpohlayıcı bir yazı paket içerisinde sunulmuştur.Saýın Başkan hangi fraksiyonlardan hangi dozda fanatik istiyorsa seçsin alsın…

Eskişehir de ki AK Parti teşkilatı içerisinde yöneticilik yapanlar kimi insanlar ve Hamid Yüzügüllü gibi siyasi elitleri bulunduğu popülasyon Stockholm sendromu yaşıyorlar.

Cellatlarına aşık olmuşlar.Siyasi rakipleri CHP’nin hem beslediği hem beslendiği Ö.F.D’ye tam teslimiyetle,siyasi gelecek rüyası kuruyorlar.Fakat sizin Ö.F.D’ye ve BRAVDA’ya duyduğunuz aşk karşılıksız.Çok üzgünüm…..

AK Parti de Ö.F.D’ye dokunan,işbirligi yapan siyasi geleceğini yakar.Hamid Yüzügüllü Bey dikkatli olsun.Bu yolda Dimyat’a giderken pirinçten olmakta var.

Yada Odunpazarı’na Prince Giderken Sivrihisar’daki Bulgurdan olmayasın Sayın Başkan !

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.