Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 17°C
Sal 21°C

NEREDE DEVLET?

17.10.2022
A+
A-

Ateş düştüğü yeri yakıyor olsada, Bartında yanan ve çöken kömür madeni ile bizde yandık ve çöktük.Günlerdir göz yaşlarımı çocuklarımdan saklamak için onlardan kaçıyorum.Yüreğimiz dağlandı.Hiç bir şeyin üstünün örtülmeden açığa çıkması kamuoyu vicdanı için çok önemli.Bu yara anca öyle kapanacak. Hep bu son olsun diyoruz ama bir türlü son olmuyor.

Diğer taraftan mahalle yanarken, mahallenin dilberi saçlarını tararmış. Maşallah bu dilberler fırsatı hiç kaçırmıyorlar. Bu hadisenin üstü örtülmesin,ihmal varsa ağır cezalandırılsın sorumlular hesap versin. Bir dakika bekleyin herkes acısını Yaşasın. Mümkün mü asla.. Dertleri giden canlar değil. Tek dertleri can ve gözyaşı üzerinden siyaset yapmak.

 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve mikro Milliyetçi yoldaşlarnın en büyük maharetleri de bu günlere ortaya çıkıyor.Bu arada mail atarak bana soruyorlar. “Mikro Milliyetçilik” ne demek diye. Araştırmaya üşenenler için

Wikipedia da “Mikro Milliyetçiliğin” tanımı aşağıdadır.

 

“Etnik milliyetçilik, etno-milliyetçilik ya da mikro milliyetçilik, milliyetin etnisite açısından tanımlandığı bir milliyetçilik biçimidir.Millî kimliği oluşturan, kültür, tarih ve ülkü birliği gibi hakim kültür unsurların oluşturduğu millî şuur yerine; boy, aşiret, kabile, mezhep ve etniklik gibi dar kapsamlı bir şuuru benimseyen etnosentrik milliyetçilik görüşüdür.”

İçimizin yandığı gün Belediye Başkanı Kazım Kurt sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaptı. Beyefendi çok üzgünmüş falan filan. Bu paylaşımlarının akşamında da bir düğünde kaşık kırmış. Mustafa Sarıgül adına kitap yazılmıştı.Düğün evinin tefçisi, ölü evinin yascısı……

Kazım Kurt aynı gün sosyal medyasında “Sayıştay Raporunu” da yayınlıyor. İşine gelince Sayıştay Raporları muteber işine gelmeyince, ağzını doldura doldura “AaKaaPaaa”üstümüze baskı kuruyor.

Bende bugün size bir Sayıştay Raporu yayınlayacağım. Rapor T.C Sayıştay Başkanlığının Odunpazarı Belediyesinin 2020 Yılı “Sayıştay Denetim Raporu” Sayıştay önceki denetimlerde tenkit edilen ve düzeltilmesini istediği iş ve eylemleri hakkında izleme raporu yayınlıyor.

 

Raporda kelime kelime şunlar yazıyor. “Billboard ve Reklam Alanlarının Eskişehir Spor ve Eğitim Vakfına Usulsüz Olarak devredilmesi”

Bizim günlerce usulsüzsüzlüğü belgeleri ile ortaya koymamıza rağmen derin bir sessizlikle karşılanan Odunpazarı Belediyesine ait reklam alanları ve bilboardların vakıfa oradan da 15 Yıl karşılında 4 Milyon Lira karşılığında Ö.F.D’nin şirketlerine devredilmesi işi.

Kazım Kurt “Sayıştay Raporu”nu merkeze alarak maden faciasının nedeni bulmuştu. Bizde” Sayıştay Raporunda”yazdığı gibi Odunpazarı Belediyesinin “Usulsüz” işlemi ile ilgili olarak adalet bekliyoruz. Olayın üstünün kapatılmamasını istiyoruz. Sorumluların cezalandırılmasını tüm yüreğimizle bekliyoruz.

Biz belgesiz hiç bir iddiada bulunmadık, bulunmayız……Hodri meydan……

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.