Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

ÜÇGENDE Kİ TEZGAH

10.12.2022
A+
A-

Eski Yunanda yönetim tartışmaları,Romanın yönetim ile Orta Çağ Avrupasının skolastik düşünce sistemi ve din savaşları. Tarihsel dönemin devamında reform hareketleri, liberalizm, ABD’yi kuranların ilk anayasası,Fransız İhtilali, Marksizm ve Sovyet Devrimi, bütün siyasi sistem tartışmalarının temel dinamiği yöneticilerin kimler olacağı,iktidar gücünü kimlerin kontrol edeceği üzerinedir.

İbrami dinler;Toplum düzeni ve toplum düzenini dizayn edecek yöneticilerin inanç sistemine yönelik Allahın emirlerini tebliğ eder.Peygamberimiz Hz.Muhammed aynı zamanda İslam toplumunun yöneticisi olarak, yöneticilerin adalet, liyakat ve ahlakdan ayrılmamaları konusunda öğütler verir.

Günümüz demokrasi oyununda yönetim siyasi erkin elindedir.Şuan bu erki Türkiye’de AK Parti, yerelde Chpartisi kontrol ediyor. Bunların yönetici elitlerini eleştirmeyeceğizde Meteoroji Müdürü ile Belediyelerin Yazı İşleri Müdürlerini mi eleştireceğiz.

Bu elitler içerisinde en çok Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u eleştiriyoruz.

Bunun nedeni son derece başarısız bir siyasetçi olmasına rağmen Yılmaz Hocanın torpili ve ittirmesi ile oturduğu koltukta ki iş, eylem ve söylemleri.

Kötü yöneticilerin iyi çalışma arkadaşları seçtiği hiç görülmemiştir.

Sayın Başkanın etrafına topladığı, yönetim organizasyonuna dahil ettiği, kim oldukları, nereden gelip nereye gittikleri belli olan yoldaşlarının çirkin eylemlerine göz yumması, sahip çıkması.

Kazım Kurt beni halk seçti demesin. Türkiye’de ki demokrasi simülasyonunda halk sadece noter görevi görür.Chpnin Eskişehirde ki tek seçicisi Yılmaz Hoca Odunpazarında “Kuzuyu Kurt’a teslim etmiştir.”

Aslına bakarsanız, Kazım Kurt Odunpazarı Belediyesini yönetirken başarısız ve kötü bir siyasetçi olmanın hakkını sonuna kadar verdiğinden dolayı kendi içerisinde son derece tutarlıdır.Aristo mantığı;İyi iyidir, kötü de kötüdür.

İyilik bulaşıcı, kötülük yıkıcıdır. Değerlerinizi, inançlarınızı tahrip eder.

Nasıl mı?

 

Sayıştay Raporlarında “usulsüzlük” olarak geçen operasyonla Eskişehirspor kullanılarak, Odunpazarı Belediyesinin mallarının üzerine nasıl çöküldüğünü yazıp duruyoruz.Yapılan kötülüğü belgeleri ile tane tane anlatıyoruz.

Dönemin Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu,yöneticisi Özgür Fetih Demirdaş ve Belediye Başkanı Kazım Kurt üçgeninin önünü açtığı Ö.F.D’nin Eskişehirspora destek oluyoruz kisvesi altında Eskişehirsporun gelir kaynaklarını nasıl sömürdüğünü kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Biz, kötü ve kötülüğe karşı çıkarken Kazım Kurt’un yaptığı mızıkçılığı hatırlarsınız. Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek’i ayağına çağırtmış. Eskişehirspor’un çaresizliğinden yararlanarak boş boş konuşarak “Üçgende ki tezgahı” manüpüle etmişti.

Gazeteci Mustafa Yıldırım bir tweet atarak bir Belediye Başkanı ve adamlarının Eskişehirspor yönetimini düşürmek için ayak oyunları yaptığını anlatıyor. Mustafa Yıldırım’ı cesaretinden dolayı kutlarım.

Onun isim vermediği Belediye Başkanının ismini ben vereyim.

Bu isim Kazım Kurt ve her taşın altından çıkan malum yoldaşları.

Etinden, sütünden, derisinden, gerisinden her şeyinden faydalandığınız Eskişehirspordan daha ne istiyorsunuz.

Göbek bağı ile bağlı olduğunuz yandaşınız, candaşınız,gönüldaşınız 16 şirketli medya ve reklam baronu Ö.F.D sayenizde Odunpazarı Belediyesinin mallarının üstüne hülle yöntemini kullanarak gizli kapaklı,ihalesiz olarak çöktü.5 Yıldır cebini doldurmakla meşgul.

Burhan Sakallı zamanında Eskişehirspor için var edilen Akaryakıt İstasyonunuda elinden aldınız…..

Daha ne istiyorsunuz.Yoksa yeni rant mı doğdu ????

Mustafa Yıldırım organize kötülüğün saldırısına hazır olsun.

Not:Kazım Kurt’un göbek bağı ile bağlı olduğu yandaşı Ö.F.D’nin basınından bir çalışan ile kısa bir konuşmamız oldu.

Ö.F.D ve yoldaşlarına göre Kazım Kurt Adalet Bakanı olacakmış……. Dahası var……. Kadın muhtara sokakta şiddet uygulayan sokak dövüşcüsü özel kalem müdürü Şenol Durur’da milletvekili olacakmış…. Vallahi ve billahi ard bölgem ile kahkalarla güldüm.

Kazım Kurt yandaşı gazetenin sevgi kelebeği yöneticisi ve köşe yazanı, yarı-Tanrıları Kazım Kurt’a kendileri gibi tapınmayı reddederek muhalefet yapma saygısızlığı yapan Murat Özcan hakkında Tweet atmıştı. “Trabzonlu Murat Özcan’a Eskişehirli oy verir mi”

Öyle bir ihtimal olmamasına rağmen sevgi kelebeği köşe yazanı “Erzincanlı Şenol Durur’a Eskişehirli oy verir mi”diye sorabilir mi???? Soramaz…..

Çoğu zaman rahmetlik anacığımın bedduası aklıma gelir.

.” Gözün kör olsun para”

Eskişehir de siyaset hiç bu kadar ayağa düşmemişti.Eğer ki bu adamlar ciddi ciddi milletvekili adayı olmayı düşünüyorsa siyaset kurumunun en dibi burasıdır.

Sayın Belediye Başkanına, yoldaşlarına ve Ö.F.D’a tavsiyem yattıkları zaman üstlerini başlarını örtsünler. Bir yerleri açık kaldığı zaman abuk subuk rüya görüyorlar.Kalktıkları zaman suyu sek içsinler.Su ile çok sevdikleri başka bir sıvıyı çok karıştırmasınlar. Sonra gördükleri rüyalara inanmaya başlayarak hayallere kapılıyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.