Site Rengi

DOLAR 32,3778
EURO 34,7209
ALTIN 2.427,46
BIST 9.985,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

İNSANLARI AYIRDIĞINIZ YETMEDİ HAYVANLARI DA MI AYIRIYORSUNUZ !

30.11.2022
A+
A-

Bir grub, toplum, millet ve insan popülasyonunu beklenti, aynı amaç ve aidiyat duygusu bir araya getirir.Toplumların normları ve ortak değerleri vardır.Bize ne olduda ortak değerlerimizi kaybettik.Bütünleyici ve birleştirici değerleri yitirdik sosyal yığına dönüştük.Vicdanımızı askıya aldık, adalet duygusunu terk ettik. Varsa yoksa siyaset ve bunun için her yol mübah.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Mamak Belediyesi’ne bağlı “Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezlerinde” dilsiz, çaresiz zavallı hayvanlara yapılan muamele kendini “İnsan” olarak tanımlayan herkesi yaraladı.
Konya’da ve Mamak’ta yaşananların şokunu atlatamadan Odunpazarı Belediyesinin “Geçici Hayvan Bakım Merkezininin”de köpeklere yapılan işkencenin fotoğrafları önümüze düştü.Bu fotoğraflar sayesinde iki yüzlülerin,insan rolü yapanların dinleri imanları, vicdanları siyaset olanların makyajlarıda döküldü.
Bunların insanlığı ölmüş, vicdanları kurumuş.

Konya Büyükşehir Belediyesi AK Parti’de olduğu için yaşananlar vahşet fakat Odunpazarı Belediyesi CHP’de olduğundan dolayı bin dereden bin su.Odunpazarı Belediyesi’nin yarı resmi borazanları ama “Bağımsız” yeni tür sevgi pıtırcıkları sus pus.

SERKAN ZENGİN GOREVE

Konya’da yaşanan vahşetle ilgili emri veren, uygulayan tüm yetkililer ve kurumlar hakkında suç duyurusunda bulunduk. Kabul edilemez bu olayı yaptıran ve yapan herkesin kanun önünde hesabını vermesi için takipçisi olacağız.” diye tweet atarak Eskişehirden Konya Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan Serkan Can Zengin’den Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığına da suç duyurusunda bulunmasını bekliyorum.Belli ki siyasi bir beklentisi var beyefendinin. Konya da yaşananlar için “Vicdanlı İnsan” rolü yapmasına gerek yok. İyi Parti’nin 1.sıra Milletvekili adaylğı Nebi Hatipoğlu’na rezerve edildi.

Bu iki yüzlülere göre AKePe Belediyelerinde sokak hayvanlarına kötü muamele yapılırsa “Vahşet” CeHaPe Belediyelerinde kötü muamele yapılırsa “ama”, “fakat”, sus, pus. Vicdansızlar insanları ayırdığınız yetmedi hayvanlarıda mı ayırdınız.

BU BÜROKRAT HAYVANLAR İÇİN SAKINCALI GALİBA 

Odunpazarı Belediyesi adına açıklama yapan bürokrat dikkatimi çekti. Bu kişi Büyükşehir Belediyesine bağlı Hayvanat Bahçesinde yaşanan hayvan ölümleri ile ilgili olarak Yılmaz Büyükerşen tarafından görevinden alınması Sözcü Gazetesi tarafından “Türk bürokrasisi için ibretlik örnek” olarak tanıtılan zamanın Büyükşehir Park ve Bahçeler Daire Başkanı Mahmut İzzet Erol.

Bu nasıl örnek görevden alınma ki şimdi de Odunpazarı Belediyesinin Kırsal Hizmetleri Müdürü olmuş.Bu bürokratı o atıyor bu kapıyor ancak görülüyor ki bu bürokratın olduğu yer hayvanlar için hiç güvenli değil.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.