Site Rengi

DOLAR 32,5125
EURO 34,8747
ALTIN 2.440,45
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

AHMET ATAÇ’IN YÜZLERİ

17.05.2023
A+
A-

Duygularını belli etmeyen donuk yüz ifadesi taşıyan Rahmetli Mesut Yılmaz için “Poker suratlı” deyimi kullanılırdı. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’da “Poker suratlı”lardan. Ataç’ın Mesut Yılmaz’dan farkı, suratına operasyonla monte edilmiş hissi uyandıran,sabitlenmiş donuk, renksiz bir gülen insan ifadesi taşıması.Ataç gülen insan ifadesinin ekmeğini 24 senedir yiyor.Kendisi bu sayede aralıklı olarak 19 yıldır Tepebaşı Belediye Başkanlığı koltuğunda oturuyor. 

Ataç’ın taşıdığı gülen surat ifadesi sadece perde.Matruşka gibi o surat ifadesini çıkartığınızda onun bir çok yüzü ile tanışırsınız. Yıllar geçti unutuldu gitti. Ahmet Ataç’ın gidip tekrar geldiği ilk döneminde Tepebaşı Belediyesi’nin refere ettiği, desteklediği hizmet binasında sergilediği resim sergisinde farklı tablolar tepki çekmişti. Tabloların birinde caminin iki minaresinin arasına “UCUBE” yazarken,diğerinde peçe kullanan bir kadının gözlüğü kadın iç çamaşırı olarak tasvir ediliyordu.

Ortalık karışınca tablolar kaldırıldı.  Bu rezaleti unutturması gerekiyordu hemen başka bir yüze dönüştü. Ahmet Ataç’ın ne inancı nede ibadeti beni asla ilgilendirmez. Fakat daha önce caminin önünden geçmeyen,cami minarelerine “UCUBE” yazılı resimleri refere eden Ataç camilerin müdavimi oldu.Camilerin kalabalık olduğu Cuma günlerinde orada karargah kurmaya başladı.Namaz çıkışı içerisine girmediği camiden çıkmış gibi kendisini takdim etmeye başladı. AK Parti’yi “Camilere” siyaset sokmakla suçlayan Ataç’ın cami cemaatlerinin gözünde “Hacı Ahmet’e” dönüşmesi uzun sürmedi.

-Son Türk Devletinin kurucusu Mustafa Kemal Paşayı ağzından düşürmeyen Ataç’ın başka bir yüzünü Pkk’nın legal temsilcisi Hdp’ye oy isterken gördük.

Gazi Mustafa Kemal Paşanın kanla çizdiği Misak-ı Milli sınırlarında kürt devleti kurmak için Türk askerine silah sıkan pkknın temsilcisine oy isteyen hiç kimsenin “Atatürk’ün” ismini ağzına almasına hakkı yoktur.

Ataç bize başka bir yüzünü daha gösterdi.Seçim sonrası insan olduklarını düşünmediğim bir güruh deprem bölgesinde Reis Bey’e oy veren insanlara lanet okuyorlar.Chp’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedeleri tesislerden çıkarttığının haberi tazeliğini taşırken Tepebaşı Belediyesinin depremzedeleri tesislerinden çıkartmak istediği ortaya çıktı.İstedikleri kadar inkar etsinler.İstedikleri kadar yüzlerine maske taksınlar bunlar bu……

Camilerde vakit geçiren Hacı amcalarda Ahmet Ataç’ı övsünler otursunlar…Kapalı bir kadının gözlüğünü iç çamaşır olarak tasvir eden resmin derinliğini anlamayan başörtülü bacılarımız otobüslere binsinler bilmem kaçıncı defa Çanakkale’ye gitsinler. Dini cemaatler Ahmet Ataç’ı daha sık ziyaret etsinler. Ben Ahmet Ataç’ın yerinde olsam o resimlerin heykelini yaptırır her gelen dini cemaatin temsilcisine hediye ederim.

Seccadeye ayakkabı ile basana karşı kıyameti koparan adam camiye “UCUBE” yakıştırmasını yalayıp yutuyorsa ona da onun heykeli çok yakışır. Nasıl Ahmet Ataç’ı baş köşelerine oturtuyorlarsa, onun hediye ettiği heykeli de alırlar baş köşelerine koyarlar.

 


Ekonomik sıkıntı, pahalık, işsizlik, pandemi, deprem hepsinin üst üste geldiği bir dönemde bile milletin tek güvence olarak Reis Bey’i görmesinin nedeni chpye oy vermediği için depremzedelere lanet okuyan güruh ile Ahmet Ataç gibi kafalardan ürkmesi.

Ahmet Ataç kafasında ki insanlar Reis Bey gibi gücü ellerine geçirseler kendilerinden olmayan hiç kimseye hayat hakkı tanımazlar.

Depremzedeleri kovduğunuz Belediye Tesisleri babanızın malı mı?? Yoksa Chpnin mi İl binası mı???

Allah bu milleti Cumhuriyet Halk Partisine emanet etmesin. Allah bu milleti Ahmet Ataç gibi insanlardan uzak tutsun.

Yavuz Ağıralioğlu boşuna söylemiyor. “Biz rüyamızda CHP’ye oy verdiğimizi görsek gusül abdesti alırız”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.