Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

ALİ ACAR IN TWEETİNİN HATIRLATTIĞI GERÇEK

05.10.2022
A+
A-

Eskişehirde ki Devlet ve Belediye kurumlarının, Belediye Başkanlarının, Milletvekillerinin laf olsun torba dolsun, hepimizin neşesi bol olsun kabilinden yaptıkları boş işlerin haberlerini takip etmek gibi alışkanlığım yok.

Sadece arada sırada bizim siteye göz ucu ile bakarım. Sitede haber olan AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar’ın paylaştığı bir tweeti okuduğum zaman vallahi çok güldüm.Heepsöylüyorum aslında çok eğlenceli bir ülkede yaşıyoruz.Tek sıkıntı bizim de bu eğlence içerisinde olmamız.

 

Haberin temeli Odunpazarı Belediyesinin “Kadına şiddete karşı mücadele de farkındalık yaratmak ve mücadele etmek için personellerine eğitim veriyoruz adı altında reklam çalışması” Başkan Ali Acar’da sormuş “Kadın muhtarı darp eden ve bu darptan dolayı cezası kesinleşen ve ne yazık ki kendisi de bir hukukçu olan Belediye Başkanı tarafından korunup kollanan, Belediye Özel Kalem Müdürünüz fotolarda gözükmüyor? Umuyorum ki ona birebir özel eğitim aldırdımışsınızdır.”

 

 

Bizde her taşın altından çıkmak gibi bir maharete sahip Özel kalem müdürünü kadına şiddet uyguladığı için sık sık kınarız.Bu olayı size detayı ile anlatayım.

Odunpazarı Belediyesi Kırmıztoprak Mahallesinde Halk Merkezi yapar.Belediye yaptığı Halk Merkezlerinin içerisinde Muhtarlara da oda tahsisi yapmaktadır.

Zamanın Muhtarı Hidayet Hanım ile Kazım Kurt’un arasının bozuk olduğundan dolayı Halk Merkezine Muhtarın kullanacağı oda verilmez.

Halk Merkezinin törenle açıldığı gün Hidayet Hanımda orada kendisine yapılan muameleyi protesto eder.

Mahallenin Muhtarı olarak konuşma hakkı ister. Ortalık karışır Belediye Başkanı Kazım Kurt’un gözü önünde her taşın altından çıkan Özel Kalem Müdürü Şenol Durur yanına aldığı Belediye Personeli ile müdahale eder.

Hidayet Hanım darbe alır, yerlerde sürüklenir. Bunların hepsi Kazım Kurt’un gözü önünde gerçekleşir. Hidayet Hanım yargıya gider. Mahkeme açılış günü ile ilgisi görüntü kayıtlarını ister,ama işe bakın ki Odunpazarı Belediyesi, Halk Merkezinin açılış gününde havadan, yerden her yerden çektiği kamera kayıtlarını kaybetmiştir……………

Netice de Özel Kalem Müdürü Şenol Durur “Kadına Şiddet uygulamaktan” hem adli hemde para cezası alır ve Hidayet Hanıma tazminat öder.

Kadın haklarının yılmaz savunucusu çakma solcu Kazım Kurt ve mikro milliyetçi zengin sosyalist yoldaşlarına buradan selam olsun…..

Kazım Kurt bu adamı neden koruyor diyen insanlara şaşıyorum.Kazım Kurt ile Şenol Durur’un birbirlerinden hiç bir farkı yok. Bir CHP’li dostumun dediği gibi tek farkları bir uzun diğeri kısa.
Bu süreçte yerel gazetede köşe yazan bir kadın, bir kadının sokak ortasında yerlerde sürünmesine,şiddete maruz kalmasına karşı “Ben inanmıyorum” diye twetlerler atmıştı.

Bırakın bir kadının sokağın ortasında yerlerde sürüklenmesine nerede kaldı “Kadının beyanı”.
Aynı köşe yazan hanımefendi Amerikada yaşayan bir Türk yatırımcının satın aldığı gazetede bugünlerde Odunpazarı Belediyesinin muhaliflerine karşı haberlerle karşımıza çıkıyor. Bunların hepsi tesadüf……….

Durun eğlence ve şaka daha bitmedi.1 milyondan fazla gencimiz memur olmak için KPSS sınavlarında ter dökerken Şenol Durur Başkan Kazım Kurt tarafından sınavsız memur yapılan,Yine kamu kurumlarında milyonlarca memur yükselmek için sınava tabiyken sınavsız Başkan Kurt tarafından müdür yapılan bir kişi. Bu kişi hampadan memur olduğunda mal beyanı verirken atlet, don ve çorabımdan başka hiç bir şeyim yok diye beyan veriyor.

Bugün ise Vali Köşkünden büyük villada tatlı hayat yaşıyor. Allah buna yürü kulum demiş bu da yürümüyor depar atıyor.
Beyefendi deparını hızlandırmış Milletvekili olacağını söylüyormuş.Şaka yapmıyorum Chpli dostlarım anlatıyor.

Onlara göre mikro milliyetçi yoldaş müdür sağa-sola Kemal Kılıçdaroğlunun hemşehrisi ve akrabası olduğunu, Veli Ağababa’nın arkasında olduğunun hikayelerini anlatıyormuş.

Arkadaş mütevazi davranıyor Cumhurbaşkanlığına adayım demiyor. Bence çok haklı hayal edemeyeceği, rüyasında görse inanmayacağı işe, aşa, eve, dama, arabaya kısa zamanda kavuşursa her şeyi istemeyi kendisine hak görür.

Elinde muhtemel Alaattinin sihirli lambası var……..
Ben olsam kısa zamanda zıp zıp zıp merdivenlerden nasıl atlanır çalışmasının örneği olarak bu arkadaşa kitap yazdırır, konferanslar verdirir, biyografisinin filmini çeker ilkokula başlayan her çocuğa bununla ilgili kitapları okumayı, biyografisini seyretmeyi mecburi ders olarak koyarım.

Kazım Kurt gibi halk adamınada roket gibi yükselen halk çocuğu yakışırdı.

Sevsinler sizin halkçılığınızı. Allah ikisini de nazarlardan korusun.

Odunpazarı Belediyesinin bütün ama özellikle kadın personellerine yakın döğüş dersleri almalarını öneriyorum. Yarın başınıza ne geleceği meçhul.

 

 

Görüldüğü üzere kadın hakları aktivisti Başkan Kazım Kurt kadını döveni ve söveni korumaya bayılıyor.

Kadın döveni baş tacı yaparken, kadına söveni “Etkiye tepki”diyerek savunabiliyor….. Siz siz olun tedbirinizi alın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.