Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 19°C

ATATÜRK BÜSTÜ SEVİCİLERİ İLE HDPKK KOLKOLA

11.03.2023
A+
A-

Gönüllerinde ki Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı ile rahatlayan pkknın siyasi kanadı HDP temsilcileri ile sahipleri olan Abd’ye sığınan fetullahın don koklayıcılarının hepsinde özgüven patlaması yaşanıyor. Hdpliler Kılıçdaroğlu ile hep beraber ülkeyi yöneteceğiz, Suriyede “Kürtlerin kazanımlarını Türkiyeye taşıyacağız”derken; Özerklik ve bağımsız kürt devletini kast ediyor ABD’nin mayın eşeği.

Bakıyorum bu söylemlere açılım sürecinde sosyal medya hesaplarında isimlerinin önüne TC koyan, profil resimlerini Türk Devletinin kurucusu Mustafa Kemal Paşa olarak değiştiren özellikle CHP ve İYİP tabanından hiç tepki gelmiyor. Anlaşılıyor ki birbirleri ile “Heval” olmuşlar. Bunlar 2019 yerel seçimlerinde Chp ve İp’in ittifakına destek veren kürtçü hdp’nin esiri olmuşlar.Bu esirlerden Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın hdp ye oy istemesini unutamıyorum.

Özerklik ve bağımsız kürt devleti demek Misak-ı Milli sınırlarını tanımamaktır. Aziz Atatürk “Vatan bütün ve bölünemez” derken onun takipçisi olduğunu söyleyen Eskişehirde ki Atatürkçü Düşünce Derneğinin, Stada Atatürk’ün ismi verilsin diyerek eylem yapan Memleket Severler Derneğinin, Eskişehirspor üzerinden Atatürkçülük kasan onun bunun, şunun hdp’nin özerklik ve bağımsız kürt devleti çıkışı hakkında ne düşündüğünü çok merak ediyorum.

Yine 7/24 Atatürk’ün ismini kullanan, her Milli Bayram ve günlerde onun ismini, resmini bilboardlara asan Belediye Başkanları Yılmaz Büyükerşen, Ahmet Ataç ve Kazım Kurt ne düşünüyorki acaba…. Mesela Kazım Kurt Belediyeyi beraber yönettiği yoldaşının “Lice’de direniş var, İran’da Kürtler idam ediliyor, Rojova’da katliam var” söylemine katılıyor mu, katılmıyor mu.Sevsinler sizin yolunuzuda, yoldaşlığınızıda……..

Milliyetçilik ve ülkücülük Kılıçdaroğlu’nun “Bende Ülkücüyüm” demesi gibi mikrofona söylenerek olunmuyor.

O mefkure bir yaşam biçimidir. Öncelikle kendi canınızı sevmeyi terk edersiniz.Evladınızın,annenizin,babanızın, sevdiklerinizin yerini “Vatan” alır. Kuvvay-i Milliye ruhuna kendinizi teslim edersiniz.Ölürseniz arkanızda kalanlar “Vatan sağolsun” demekle yükümlüdür.

Elinizi vicdanınıza koyun 40 yıldır alçak pkk ile vuruşmak için kim ve kimler gönüllü oldu ve oluyor.

Siz hiç Sümer Mahallesinde ki lüks konuta şehit bayrağı asıldığını gördünüz mü?? Şehit olmuş çocuklarımızın resimlerine hiç baktınız mı??? “Vatan sağolsun”diyen ailelerini kim merak ettiniz mi….Siz evlerinizde rahat yaşayın, yiyin,için, gezin.Üstüne de Türk Devletine sövün diye hayatlarını feda ettiler.

Önden gidenlerin ruhu şad olsun….

Milliyetçi olduğunu iddia eden İYİP içerisinde ki MHP kökenli İl Başkanı olan Emine Edizgil’e, ülkücü olduğu söylenen eşine, özelikle ama özellikle Gürol Yer’e,Mhp’de yöneticilik yapan İP içerisinde ki diğerlerine sormak istiyorum..

Hep beraber HDP ile birlikte ülkeyi yönetecekmişsiniz ki bunu ben iddia etmiyorum HDP sözcüleri söylüyor. Bunu nasıl hazmediyorsunuz…

Allah bu ülkeyi, Aziz Mustafa Kemal Atatürk’ün yediğini yiyerek içtiğini içerek Atatürkçü olduğunu zanneden kıt akıllılar ile Starbucks ülkücülerinden korusun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.