Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

Ayşen Hoca Milletvekilliği Dersi Veriyor

25.06.2023
A+
A-

Hayatta tek atımlık şans nedir diye sorsalar “İlk intiba”derim. “İlk intiba”nın ikinci kez şans olarak önünüze çıkma ihtimali çok azdır. AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof Dr  Ayşen Gürcan Hoca’yı tebrik ediyorum.Kendisine yönelik ilk intibayı yıkarak mükemmel bir başlangıç yaptı.                               Türk siyasi kültüründe Milletvekili adayları anti-demokratik yöntemlerle belirlendiğinden, Milletvekili seçilen kişinin Millete ihtiyacı yoktur.Seçim biter,sağ ben selamet.Ara ki seçilenleri bulasın.Listeler açıklanmadan önce kim gelirse gelsin, Nabi Avcı,Harun Karacan ve Emine Nur Günay’dan evladır diye düşünmeme rağmen Ayşen Hoca hakkında çekincelerim, blokajlarım  ve barajlarım vardı.Dürüst olmak gerekirse hanımefendinin performansına bakıldığında yanıldığımı düşünüyorum.

Eskişehir’e bir daha uğramaz diye düşündüğüm Ayşen Hoca Seyitgazi de yaşanan felaket bölgesine ilk giden oldu.Reis tarafından Deport edilen eski Milletvekilleri 8-10 senede bir kez olsun CHP’li Belediyeler ile ilgili tek kelime etmediler.Hatta AK Parti’li bir Milletvekili’nin AK Parti’nin Belediye Başkan adaylarına oy vermediğini iddia edebilim fakat ispatlayamam. Ayşen Hocanın sosyal medya hesabından CHP’li Belediyelere eleştiri getirdiğine şahit olduk.İnanamadım tekrar okudum.AK Parti’li Milletvekilli Eskişehir’de CHP’li Belediyeleri eleştiriyor.Yapmayın Hocam alışkın değiliz………Araya sıkıştırayım Reis Bey’in deport ettiği Milletvekilleri’nden bir tanesi Büyükşehir’e aday olacak diyorlar çok gülüyorum…….

Ayşen Hoca 1 ay içerisinde dört defa AK Parti’nin binasını ziyaret etmiş. Hatta Halk günü toplantısı yapıp vatandaşı birebir dinleyecekmiş.Biz 8 yıl Milletvekilliği yapıp, AK Parti’nin il binasının yerini anca navigasyonla bulabilecek,mensubu olduğu Parti’nin İl binasına ziyareti haber olan Milletvekili bile gördük.

Ayşen Hocanın yakın zamanda Eskişehir gündemine pozitif katkı verdiği çaba ve gayretlerini ilgi ile takip ediyorum. Bunlar Eskişehir AK Parti Milletvekilleri’nden yıllardır görmediğimiz, hiç alışık olmadığımız hareketler.Bizim alışkın olduğumuz hareketler; Helikoptere bin pilotlar günü kutla,ondan in traktörde bin.  Boğaz manzaralı villanda Köpeklerinin Fotoğrafını  paylaş,Dünya Çiftçiler gününü kutla.Üç-beş düğün,bir kaç zengin ve tanınmış kişi cenazesi.Cenazenin başında üzgünüm pozu falan filan…..

Ayşen Hoca’nın çabası ve gayreti bizi beklenti içerisine çekti.Sayın Hocam ve Fatih Dönmez Beyefendiden en büyük beklenti,deport edilenlerin bıraktığı güvensizlik enkazını kaldırmaları.

Reis Bey dahil herkesin şükran ve minnet borçlu olduğu Eskişehir AK Parti tabanına borcunuzu lütfen ödeyin.Borcu ödemek kolay.Eskişehirde ki parti tabanınız kibir ve nepotizm görmek istemiyor……

Politikaları siyaset kurumu belirler,bürokrasi uygular.Deport edilenlerin birbirlerine çocukca küslüklerinden dolayı imparatorluklarını ilan eden Eskişehir bürokrasi’sine lütfen çeki düzen verin.

Eskişehir-Afyon yolunun Eskişehir kısmını,Alpu yolunu,kuzey ve güney çevre yolunu lütfen yatırım programına aldırın.

Siz siz olun CHP’li Belediyeleri’in esiri ve Yayın Organı 16 Şirketli BRAVDA’dan uzak durun.Ne samimiyetlerine,ne övgülerine,ne eleştirilerine güvenin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.