Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

BRAVDA,ADARGA, Ö.F.D ve RÜZGAR GÜLÜ AKP Li FIRILDAKLAR

13.12.2022
A+
A-

Hakikat;partimize,mezhebimize,örgütümüze, cemaatimize, etnik aidiyetimize sığmayacakveonunlasınırlandırılmayacak kadar değerlidir. Çocukları dini, ideolojisi, mezhebi, meşrebi ne olursa olsun istismar edenleri lanetliyoruz. İslâm’da çocuk evliliği yoktur ve bu suçları İslâm’a mâletmek ahlâksızlıktır. Aliya’nın dediği gibi, bizim için “yeryüzünde iyi, doğru ve güzel olan ne varsa onun adı İslâm’dır.”
Bu sözleri Mustafa Yazıcı isimli sosyal medya kullanıcısından aldım.Kendisinden izin almam gerekirdi fakat kendisini tanımıyorum.Her kelimenin altına imza atıyorum.İslamı’ı kurtarmayın, İslam ile kurtulun.
Bizde hakikat peşindeyiz.Pespayeler gibi kendimize Tanrı ilan ettiğimiz yaşayan putlara tapmıyoruz.Hiç bir siyasi parti liderini ve o partinin Milletvekilini, Belediye Başkanını ilah ve Rab kabul etmiyoruz.

Israrla ve inatla İSKİ skandalını gölge de bırakan Eskişehirsporun batağa saplandığı “Üçgende ki tezgahı” yazıyoruz ve yazacağız.Israrla yazmamızın üç nedeni var. Hakikat.alttan sopa gösterilmesimden hiç hoşlanmamam ve ayak oyunlarından midemin bulanması.Odunpazarı Belediye Meclisi, Belediye Başkanına “Reklam alanlarının tahsisi” ile yetki verecek.Mesleği Avukatlık olan hukuk fakültesi mezunu Belediye Başkanı Kazım Kurt kendisine verilen yetkinin dışına çıkarak Belediyenin gelir getiren zimmetli malını Sayıştay Raporlarında geçtiği şekilde “Usulsüz” biçimdedevredecek.Bu devirden 28 gün sonra İstanbulda ADARGA diye bir şirket kurulacak.Şirketi kuran ve tam hisse sahibinin ikametgah adresi Eskişehir olacak.Eskişehir Spor Eğitim Vakfı usulsüz olarak devraldığı “Reklam Alanlarını” daha yeni kurulmuş hiç bir iş deneyimi olmayan “ADARGA” isimli firmaya gizli kapaklı sessizce verecek.

Sözleşme ile Eskişehirspor’un eli kolu bağlanacak. Kiralama bedeli 15 Yıl için 4 Milyon Lira olacak oda taksitle.Bu nakit para girişide meçhul kalacak...ADARGA isimli firma ile Vakıf arasındaki kölelik sözleşmesine Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu ile yönetici ve genel sekreter Özgür Fethi Demirdaş imza atacak.

ADARGA sadece Eskişehirde iş yapacak onuda Özgür Fetih Demirdaş’ın şirketleri üstlenecek.

ADARGA ve Özgür Fethi Demirdaş’ın şirketleri Odunpazarı Belediyesine 25 Milyon Liraya yakın fatura kesecek.
Neyin üzerinden kesecek biliyormusınuz……
Odunpazarı Belediyesinin “Usulsüz” şekilde bedelsiz devrettiği Billboard ve CLP üzerinden.
Kesilen faturaların ödeme emrinde kimin imza vardır??????
Özel Kalem ve Basın Müdürü Şenol Durur. Şenol Durur kimdir? Kazım Kurt tarafından sınavsız torpille istisnai kadrodan memur ve müdür yapılan kişidir.
Bu kişi öncesinde Estramda işci statüsünde çalışırken ek kazanç için boya-badana işleri yapacak. Memur olduğunda mal varlığı olarak “Atlet, don, çorap” gösterecek.
Allah yürü ya kulum dedikten sonra Vali Konağından büyük villada, Mamuca Göletinde bulunan çiftliğinde keyf sürecek.Tatil yörelerinde tatlı hayat yaşayacak.
Başkanının ve kendisinin canını sıkan kadınları sokağın ortasında dövecek.
Giydiği pahalı gömlek tartışılırken basında ki sevgi kelebeği tarafından “Ben kendisi ile konuştum gömlek 6 bin lira değil 600 Liraymış” denilecek.
Bizede aaaaaa sadece 600 Liraymış demek düşecek……
Hangi memur bu şartlarda 600 Liralık gömlek giyebilir….

Devam edelim. 17 Şubat 2021 tarihinde ADARGA isimli firma merkezini Eskişehire taşıyacaktır.
Taşınan adres Özgür Fetih Demirdaş’a ait medya şirketlerinin bulunduğu adresdir.Bu adres değişikliği ile ADARGA’ nın kuruluş amacı, kime ait olduğu ortaya çıkacaktır.
Net,açık hiç muğlaklık olmadan iddia ediyorum bu iş baştan sona planlanmış organize bir “Usulsüz” operasyondur.
İstediğiniz şekilde aba altından sopa ve imalı tehdit sinyalleri gönderin.Herkes yaptığının hesabını verecek.

Kimi zaman çok şaşırıyorum. 2017 yılında Odunpazarı Belediye Meclisinden alınan kararın altında AK Parti Odunpazarı Meclis Üyelerininde imzası varken,imza attıkları Meclis kararı Belediye Başkanı tarafından “Usulsüz” kullanılıyor susuyorlar.

Milletvekillerini çoktan geçtim hoca olanlar kedi ve kalem sevmeye devam etsinler.

İkametgahı Eskişehir’de olan kendisinden başka kimseyi sevmeyen ve hayrı dokunmayan küfürbaz “Mars Milletvekilini” konuşmaya gerek yok.

Adalet ve Kalkınma Partisi nin, İl Başkanı Avukat, Yerel yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısi Avukat, Odunpazarı İlçe Başkanı Avukat.
Usulsüz harcamaları dile getiren Meclis Üyeleri hakarete uğruyor susuyorsunuz. Meclis Üyeleri usulsüzlük tespit ediyor susuyorsunuz.
Karar verin; Odunpazarı Belediye Meclisinde muhalet partisimisiniz yoksa Kazım Kurt ve mikro milliyetçi yoldaşları ile Koalisyon halindemisiniz????
AK Parti içerisinde bize sansür uygulayan AKP’li fırıldaklar; Sizin siyasi rakibiniz biz değiliz.

Sizin siyasi rakibiniz CHP’li Belediyeler ve onun yandaş ve candaşı Özgür Abiniz.

Ö.F.D’nin basınında üç satır haberiniz çıkacak diye eğilip bükülmeyin…..

Bizi yalnızlaştırmaya çalışan AK Parti içerisindeki AKP’li rüzgar güllerine buradan selam gönderiyorum.

AK Parti içerisinde ki AKP’li fırıldaklar ile uğraş, CHP’li Belediyeler ile uğraş, Bravda ile uğraş, Baron Ö.F.D ile uğraş. En önemlisi dost görünen çakallarla uğraş.Necip Fazılın dediği gibi “Bu da bizim kaderimiz”
Bütün uğraşlarda manevi destek veren Milliyetçi Hareket Partisinin İl Başkanı İsmail Candemir’e teşekkür ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.