Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 17°C
Sal 21°C

CHP ODUNPAZARI NDA SULAR DURULMUYOR

05.11.2022
A+
A-

CHP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları’nda 24 saat içerisinde bir başkan  görevinden istifa etti, yerine gelen Başkan ise yönetim kurulu üyelerinin tek tek istifa etmesi ile başkanlıktan düşürüldü.

Neler oluyor da seçim arefesine girilirken CHP gibi demokrasinin eşiği bir partide bunlar yaşanıyor?

Odunpazarı Kadın Kolları Başkanı Sultan Özçimen’in istifa etmesi farklı bir konu. Asıl önemli olan ise Sultan Özçimen’in istifasıyla boşalan ilçe Kadın Kolları Başkanlığına yönetim kurulunun kararıyla Gülbahar Çeker’in getirilmesi ve daha tam bir günü bile tamamlayamadan yönetimdeki üyelerin teker teker istifalarını vermeleri üzerine başkanlığının elinden alınmasıdır.

 

Gülbahar Çeker yıllardır partiye hizmet etmiş, tam bir CHP aşığı ve gönüllüsü bir isim. Bulunduğu noktaya da bileğinin hakkıyla gelmiş partililer tarafından da takdir gören bir isim. Hal böyle olunca kafalar oldukça karıştı elbette. Acaba çiçeği burnunda yönetimin aziz üyeleri hangi akla hizmet tamam dedikleri bir ismin arkasından gelip istifa vererek onu düşürmeye çalıştılar? Yada başka açıdan bakalım; Kim bu aziz üyeleri tek tek arayarak bunu yapmaya ikna etti veya zorladı. Yada bu aziz üyelere bunun karşılığında ne vaad edildi?

Gülbahar Çeker Büyükşehir Belediyesi çalışanı. Yıllardır Yılmaz Hocaya hizmet etmiş ve hala hizmete eksiksiz devam etmekte olan birisi. Acaba hocaya yakın olan bir ismin Odunpazarında böyle üst düzey bir göreve seçilmiş olması kimleri rahatsız etmiş olabilir?

 

Her ne olursa olsun Gülbahar hanıma yapılan bu komplo tamamen bir haksızlık ve adam harcamaktır.

 

Demokrasiyi ana metafor olarak öne süren bir partinin kendi içinde böyle anti demokratik hareketlerde bulunması CHP adına seçim arefesine ciddi kan kaybı yaşatacaktır. Sezarın hakkı Sezara verilmeli ve Ali Cengiz oyunlarıyla geri alınan görevin tekrar kendisine verilmesi gerekmektedir. Demokrasi de bunu gerektirir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.