Site Rengi

DOLAR 32,5008
EURO 34,9094
ALTIN 2.440,91
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

HANGİSİNİN ÖZEL KALEMİ DAHA ZENGİN

18.06.2023
A+
A-

Eskişehir’in mektepli ve alaylı tek gazetecisi Hakkı Kutlu’dur.Değerli gazeteci kaleme aldığı yazı ile Tepebaşı Belediye Başkanı’nın Özel Kalem müdürüne ait kaçak villanın gündeme gelmesine farklı bir pencere açmış.        Söz konusu haberi HaberÖtesi olarak ilk biz geçtik.Haber konusu ile ilgili bilgiler bize iki farklı kaynaktan geldi.Kaynaklardan bir tanesi farklı bir kaç el değiştirmesine rağmen, kuşku götürmez şekilde Ahmet Ataç’a CHP İl kongresinde çizik atanlardı.İçleri rahat olsun biz kimseyi satmayız ve ifşa etmeyiz.Onlara bakarsanız bizi kullanıyorlar…Ama…..Bu köşeyi takip edenler bilir.Haksızlık ve adaletsizlik nereden gelirse gelsin karşısındayız.Bizim için ADARGA ile AKÇELİ işlerin farkı yoktur.Kime yarar kime yaramaz hesabı bizim işimiz değil.

Yaptığımız haber sonrası ilgili kurumlar harekete geçmişken Odunpazarı Belediyesi’ni yönetenlerin kontrolünde ki bir yandaş gazete bizim haberin obje ve sujesi ilk defa gündeme geliyormuş gibi gürültü çıkarmaya başladılar.Bizim haberi yazma nedenimiz ruhları köleleşmiş şeylere ve troliçelere göre “AKP”li ve yandaş olmamız. Peki onlar niye tekrar gündeme taşıdılar????

Normal de taşıyamazlar.Çünkü CHP’li Belediyelerin kontrolü altında ki adına basın denilen şey(BRAVDA)de hizipler ve fraksiyonlar birbirlerine anca dokundururlar ama birbirlerine asla çakamazlar.Onlara öyle bir özgürlükleri tanımlanmamıştır.Hakkı Kutlu bu alemde herkesin ciğerini bilir. “Ne yani yoksa siz konuyu, her gün içki içtikleri kişilerin yediği herzelere bakmadan, dürüstlük kumkuması kesilenlerin yaptıkları işleri, ‘gazetecilik’ gereği yaptıklarını mı sanıyordunuz.Eğer böyle sanıyorsanız, ben saf bir kişiyimdir, tamam da, kusura bakmayın, ama siz de çok safsınız…?”Onun kaleminden gürültücülerin ciğer tarifi ile resmi tamamlayalım.

O zaman tekrar soralım CHP’li Odunpazarı Belediyesi’ni yönetenlerin kontrol ettiği yarı resmi yayın organları bu haberi neden gündeme taşıdı…

Allah Yılmaz Hocaya sağlık,sıhhat ve afiyet versin. Nüfus kağıdına göre 1938,rahmetli Cüneyt Arkına göre 1936 doğumlu.2024 seçimlerinde 88 yaşında olacak.88 yaşındaki bir insanın karar alma kabiliyetlerinin ve yeterliliği konusunda tıp, akıl ve mantığı devreye sokarsanız Yılmaz Hocanın aday olması mümkün değil.

Yılmaz Hoca sonrası için Ataç ve Kurt’un birbirleri ile rakabetini bilmeyen yok.Bu rekabete BRAVDA içesinde ki Ataç’ın ve Kurt’un adamları hadleri kadar katılırlar.

Bu sefer Kazım Kurt’un yandaşları dokundurmanın ötesine geçerek Ahmet Ataç’a Özel Kalem Müdürü’nün açığı üzerinden kafa kol daldılar.Eski bir Başkan dostumuzun dediği gibi “Belediyelerde Özel Kalem demek Başkan demektir”

Odunpazarı Belediyesini yönetenlerin kontrolündeki yandaş gazete Ahmet Ataç’ın kuyruğundan yakalamışlar vuruyorda vuruyorlar.Fakat hangi nedenle vurduklarından bağımsız olarak söyleyeyim; Tamamen haklılar.

Ancak Ahmet Ataç’a vurdukları yer,yandaşı oldukları Kazım Kurt’un en zayıf yanı.Onun getirdiği Özel Kalem Müdürü kadın dövmüş ceza almış.İmza attığı abuk-subuk harcamalar manşetlere çıkmış.Sıfır gelmiş mal beyanında atlet,don,çorabımdan başka bir şeyim yok demiş bir memurun 37 yıllık maaşını toplasanız alamayacağı Vali Konağından”büyük villada tatlı hayat yaşamaya başlamış.

Kazım Kurt’un yandaşları günlerdir tepine tepine şarkılarla Ahmet Ataç’ın Müdürüne “Bu parayı nereden buldun”diye soruyor.Eeeee Kazım Kurt’un müdürü parayı nereden bulmuş…..

Sağlam bir oyun dönüyor.Bize bilgiyi sızdıranlar Ahmet Ataç’a çizik atanlar.O çizik atanlar Kazım Kurt’un adamları.Ahmet Ataç’ın özel kaleminin kulağından tutanlar Kazım Kurt’un yandaşları.

Diyeceğim ki bu iş en çok Ahmet Ataç ile rekabet halinde ki Kazım Kurt’a yarıyor.Ancak o akıllıdır kendisi bilir ki bu konu en son kendisinin yumuşak karnı kendi özel kalemine gelecek onun için Ahmet Ataç’a özel kaleminin üzerinden vurulmasını istemez.Çünkü özel kalemine kıyamaz,korur kollar onu.

Geriye bir tek olasılık kalıyor…

Acaba Kazım Kurt’un yandaşları, Ahmet Ataç’ın özel kalemi üzerinden Odunpazarı Belediyesinin özel kalemine mi parmak sallıyorlar….. Twitterda ve köşelerinde devamlı “Parayı nereden buldun” diye kime soruyorlar…..,….Bir taşla iki kuş mu vuruyorlar??????

O zaman Ahmet Ataç’ın kuşuna niye taş attıkları malum da yandaşları Kazım Kurt’un kuşuna niye taş atıyorlar??????

Tahmin ediyorum fakat ispatlayamam.

Devletimiz Belediye Başkanları’na konfor tanıyarak en mahrem sırlarına vakıf olacak Özel Kalem Müdürlerini seçme hakkı tanımış.Onlarda ciğerlerini bildikleri adamları kendileri seçiyorlar.Çok merak ediyorum Eskişehirde ki Belediyelerin özel kalem müdürlerinin villada oturacak diye bir şart mı var.

Ahmet Ataç’ın kendi bölgesinde,kendi özel kalem müdürünün yaptıklarını bilmemesi mümkün mü????? Asla….

Kazım Kurt’un Belediyeye getirdiği özel kalem müdürü öncesinde boya badana yapan,Estram da asgari ücret seviyesinde maaş alan,anada-babada bir şey olmayan,Devlete atlet,don,çorabımdan gayrı bir şeyim yok diyen bir kişi.

Onun kim olduğunu bilen Kazım Kurt hiç mi sormuyor mu “Ben 40 yıllık Avukatım,eşim çalışmış,köyde babamdan tarla-tokat kalmış,dolgun maaşlı Milletvekiliği yaptım oradan emekli oldum.Şimdi de Belediye Başkanıyım,ben TOKİ’nin yaptığı dubleks konutlarda oturuyorum.Sen nerede oturuyorsun….Nasıl oluyor bu işler diye

soramıyor ise vardır bir nedeni……….

 

Sayın Belediye Başkanları tezgahtan karpuz ve koklaya koklaya kavun seçmiyorlar.Kendilerine özel kalem seçiyorlar.Seçtiklerinin yaptıkları her iş ve eylemden kanunen sorumlu olmasalar da siyaseten ve ahlaken sorumludur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.